Vouwkratten

Een vouwkrat is een krat die je op kunt vouwen. Dat komt in meerdere situaties goed van pas. Zo is het een ideaal item voor het bewaren van spullen en om boodschappen mee te doen. Ook komt het zeer goed van pas tijdens een vakantie. Stel je voor dat je binnenkort op autovakantie gaat. Boekjes, kleding en andere spullen passen prima in het vouwkrat in de achterbak. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld met kinderen op vakantie gaat. Dankzij de vouwkrat wordt het in de auto nooit een chaos. Het is slechts een van de voordelen van dit product. Wat heeft een vouwkrat nog meer te bieden?

Vouwkrat: ideaal om boodschappen mee te doen

Een vouwkrat is uiteraard niet alleen geschikt om mee op pad te gaan. Ook thuis kun je dit handige product voor meerdere activiteiten gebruiken. Zo is het ideaal om boodschappen mee in te laden. Het krat is een stuk steviger dan een gewone boodschappentas. De kans dat het kapot gaat is zeer klein. Eventueel zou je meerdere kratten in de auto kunnen bewaren, zodat je er altijd een kunt gebruiken wanneer er spullen vervoerd moeten worden. Ook voor het bewaren van oud papier of glas is een vouwkrat ideaal. De vouwkratten uit ons assortiment zijn zowel uitklapbaar als opvouwbaar. Het item neemt dan ook totaal geen ruimte in wanneer je het even niet gebruikt.

Voldoende inhoud

Een vouwkrat is een zeer praktisch item om spullen op te slaan en te vervoeren. Het is ook nog eens beschikbaar in verschillende kleuren. Dit geeft je auto een vrolijk tintje. Kies een kleur die je goed bij je auto vindt passen. Wat dacht je bijvoorbeeld van opvallend rood of groen? Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat een vouwkrat praktisch in gebruik is. Doorgaans heeft het voldoende inhoud om allerlei spullen te voeren. De inhoud van een krat loopt uiteen van 24, 32 tot 46 liter. Bedenk voor het aanschaffen dan ook goed waar je het krat voor wilt gebruiken. Voor een vakantie zijn meerdere vouwkratten die een grote inhoud aankunnen het meest praktisch.

Vouwkrat gebruiken in de keuken

In een keuken zijn regelmatig vouwkratten en stapelbakken te vinden. Je kunt er namelijk gemakkelijk allerlei spullen en levensmiddelen in bewaren. Daarmee blijft een keuken netjes en overzichtelijk. Sommige kratten en bakken bevatten geperforeerde wanden. Daardoor wordt de luchtcirculatie geoptimaliseerd. Dit is met name handig op plekken waar een stapelbak wordt gebruikt voor het opslaan van levensmiddelen. Uiteraard is het belangrijk dat een vouwkrat regelmatig wordt gereinigd. Daardoor blijft de hygiëne altijd bewaard. Gelukkig is het schoonmaken van dit product erg eenvoudig. Neem de tijd en schrob de vouwkrat goed schoon met water en zeep.

Vouwkrat als alternatief voor weekendtas en koffer

Jaarlijks gaat ongeveer twee derde van de Nederlandse bevolking op vakantie. 7.6 miljoen van onze landgenoten vertrekken daarbij naar het buitenland, terwijl 2.5 miljoen mensen kiezen voor eigen land. Met name autovakanties zijn populair. Wel moet je voor een dergelijke vakantie veel spullen zien mee te nemen in de auto. Om ruimte te besparen zou je een vouwkrat kunnen aanschaffen. Dit is namelijk een zeer goed alternatief voor koffers en weekendtassen. Doorgaans nemen deze spullen erg veel ruimte in beslag. Met een vouwkrat heb je echter minder last van ruimtegebrek omdat je er meerdere van kunt opstapelen. Daardoor kun je uiteindelijk meer kleding en speelgoed meenemen. Vouw kledingstukken zo goed mogelijk op, zodat alles netjes in de kratten past. Vervolgens ben je er helemaal klaar voor om op reis te gaan!

Overal mee naar toe te nemen

Een vouwkrat biedt meer voordeel dan meer ruimte in de auto alleen. Zo is het ook ideaal om mee te nemen tijdens een vakantie. Je kunt alle spullen die je voor de vakantie nodig hebt in de verschillende kratten leggen. Zorg daarbij voor een overzichtelijke indeling, dus kleding bij elkaar en eten en drinken in een andere krat. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan vouwkratten van uitstekende kwaliteit. Dankzij het robuuste materiaal kun je zwaardere spullen er in stoppen zonder dat het kapot gaat. Meerdere flessen en andere zware producten zijn dan ook geen probleem voor dit krat. Bovendien bevat de vouwkrat een stevig handvat waardoor je het gemakkelijk kunt dragen. Je kunt het dan ook overal mee naar toe nemen, of je nu thuis bent of geniet van een vakantie.

Vouwkrat gebruiken op de camping

Wie weet onderneem je tijdens een vakantie een aantal sportieve activiteiten. Ook in dat geval komt een vouwkrat goed van pas. Neem het bijvoorbeeld mee aan boord tijdens een dagje varen. Je kunt er met gemak allerlei etenswaren en kledingstukken in stoppen. Zo vind je meteen je jas of trui terug wanneer het op het water iets kouder wordt. Eventueel kun je meerdere kratten stapelen om ruimte te besparen. Van alle sportieve activiteiten krijg je waarschijnlijk flinke trek. Op de camping zul je natuurlijk na de maaltijd zelf de afwas moeten doen. Er is geen vaatwasmachine aanwezig, dus zul je naar de keuken moeten voor de afwas. Een vouwkrat is in dat geval erg praktisch. Je kunt er namelijk al je vaat in doen en hoeft niet te lopen met zware tassen.

Vragen en advies

Ben je van plan om binnenkort een vouwkrat te kopen? Gelukkig hoef je niet lang te zoeken naar het perfecte exemplaar. Onze webshop beschikt over diverse vouwkratten die zeer praktisch in gebruik zijn. Met deze producten maak je het leven iets gemakkelijker, of je nu boodschappen doet of spullen meeneemt tijdens een dagje varen. Bij ons kun je veilig online betalen met garantie. Hopelijk vind je in ons assortiment precies wat je zoekt. Wellicht heb je nog enkele vragen over de producten. Neem in dat geval even contact op met onze klantenservice. Heb je vragen over andere opbergopties, heb je vragen over welke van onze opbergdozen te kiezen of wens je een meer technische vraag te stellen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Ik ben heel erg te spreken over de snelle levering en het brede assortiment!" 9,0
Zeer goed "Precies wat ik zocht, nu eindelijk weer een opgeruimde werkbank." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links