Opbergkoffers

Voor georganiseerd en efficiënt werken op locatie is het gebruik van een opbergkoffer onmisbaar. Voor en na een klus heb je een goed overzicht van de materialen die je voorhanden hebt. Het geeft orde in je werkzaamheden en stelt je in staat overzichtelijk te werken met controle over je materialen en apparaten. Je bent geheel vrij wat je als inhoud opbergt in je koffer. Dat kan je gereedschap zijn, of een dure fotocamera of kantoorbenodigdheden die je graag netjes en geordend wil vervoeren. Opbergkoffers zijn er in vele varianten en uitvoeringen, in ons assortiment vind je de juiste koffer voor jouw klus.

Waarom een opbergkoffer kopen?

Een opbergkoffer kopen is een investering, maar wel een investering die je veel rendement kan opleveren in bijvoorbeeld tijdwinst, ordelijk werken, voorkomen van zoekrakend gereedschap, bescherming van je apparatuur en een lange levensduur. De opbergkoffer zie je terug in vele toepassingen en vele industrieën in de samenleving. De fotograaf beschermt graag zijn kostbare camera’s en lenzen in een opbergkoffer. De loodgieter gebruikt hem voor het opbergen van zware gereedschappen die hij op locatie dan makkelijk voor handen heeft. Zo zijn er vele verschillende toepassingen, van technische beroepen tot de creatieve industrie, die baat kunnen hebben bij de aanschaf van een goede opbergkoffer. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Aluminium opbergkoffer

Aluminium is uitermate geschikt materiaal voor een opbergkoffer. Het is licht in gewicht en sterk van aard. Tevens heeft aluminium een moderne en strakke uitstraling. Het is de ideale zakelijke koffer die uw producten beschermd tijdens transport. Het meest gebruikte model is de aluminium opbergkoffer met schuimrubber als voering. Deze schuimrubber inzet is vaak voorgevormd voor optimale opvang van stoten tijdens vervoer. Deze koffer is multifunctioneel en kan naar keuze gebruikt worden voor al je waardevolle spullen en apparatuur. De representatieve uitstraling van de aluminium opbergkoffer is een mooi visitekaartje. Ze zijn daarom leverbaar in diverse kleuren en voorzien van een sterke handgreep en sloten en eventueel een schouderriem. De koffer kan gebruikt worden als gereedschapskoffer voor waardevol materiaal, bijvoorbeeld gevoelige meetinstrumenten of camera's. Dit soort instrumenten hebben betrouwbare bescherming nodig tijdens vervoer. Tijdens het reizen biedt een koffer een betrouwbare maximale bescherming van jouw kostbare spullen, ze zijn strak van uiterlijk en zeer schokbestendig.

Metalen opbergkoffer

Een metalen variant wordt veel gebruikt als bijvoorbeeld een opbergkoffer gereedschap. Dan spreken we in dit geval wel over zware gereedschappen, een metalen koffer is namelijk een stuk robuuster en steviger en dat is ook wel nodig. Zware gereedschappen zijn tijdens het vervoeren eerder in staat om de koffer bij stoten aanzienlijk te beschadigen, waardoor een minder stevige variant niet lang mee zal gaan. Daarom is een sterk materiaal vereist om dit soort belasting op te vangen. Opbergkoffers van metaal zijn leverbaar in diverse vormen en afmetingen en kunnen wel tegen een stootje. Let er ook op dat de koffer die je kiest afsluitbaar is, zodat de inhoud er niet uit kan vallen door onverwachts openen of op vallen van de koffer.

Snel en mobiel werken

Opbergkoffers zijn mobiel en heel geschikt voor werkzaamheden die buiten kantoor en op locatie plaatsvinden, bijvoorbeeld in de bouwsector, maar ook in de ICT, fotografie- en filmwereld. De juiste koffer wordt gekozen naar aanleiding van jouw wensen en jouw doeleinden. Elke toepassing en opbergsituatie verschilt, maar in alle gevallen geeft een opbergkoffer de oplossing. Mobiliteit is een absolute noodzaak voor bijvoorbeeld monteurs die constant op weg zijn en op locatie werkzaamheden uitvoeren. Hoe beter hij voorbereid is en zijn voorraad aan gereedschappen en materialen op orde heeft, hoe efficiënter en sneller de monteur kan werken. Een opbergkoffer biedt deze efficiëntie zeker en het opbergen en ordenen van de gereedschappen en materialen is productie verhogend en creëert een prettige werkstroom. Niets is meer tijdrovend voor een vakman dan het zoeken en vinden van gereedschap of materiaal tijdens een werk op locatie. Opbergkoffers zijn er om je werk prettig en overzichtelijk te maken. Onderdelen en gereedschappen en materialen worden nu ordelijk opgeborgen en blijven op hun plaats. Er wordt efficiëntie bereikt door een optimale werksituatie waar je na het voltooien van het werk je spullen opbergt, de opbergkoffer sluit en hem weer meeneemt. Dit alles in een snelle, vloeiende beweging.

Tips voordat je bestelt

Wil jij een opbergkoffer kopen die geheel voldoet aan jouw eisen? Maak dan eerst een lijst van gereedschappen en materialen die je denkt altijd standaard nodig te hebben op een werklocatie. Na het maken van zo'n lijst maak je een inschatting van welke ruimte er nodig is om deze objecten op te bergen. Wat zijn de afmetingen en eventueel het gewicht van al deze objecten samen en welke afmetingen zijn er dan nodig voor je opbergkoffer? Het is belangrijk de keuze zo goed mogelijk af te stemmen met het praktische gebruiksdoel dat jij voor ogen hebt. Misschien is dan één opbergkoffer niet voldoende en is een tweede koffer nodig om zoveel mogelijk materiaal mee te nemen naar de werklocatie. Er moet altijd worden voorkomen dat je spullen mist of tekort komt op werklocatie. Een opbergkoffer is een investering, maar het kost aanzienlijk meer tijd en geld als je terug moet reizen omdat je wellicht net wat onderdelen mist op je werklocatie en daarvoor helemaal terug moet rijden.

Vragen en advies

Wellicht heb je nog veel meer aanvullende vragen over onze producten en wil je een specifiek gericht deskundig advies van ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor prijs- en productinformatie, advies op maat, en aanvullende informatie kun je contact opnemen met onze klantenservice op 043-7820543 of via dit formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Ik ben heel erg te spreken over de snelle levering en het brede assortiment!" 9,0
Zeer goed "Precies wat ik zocht, nu eindelijk weer een opgeruimde werkbank." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links