Opbergboxen

Een opbergbox is misschien wel de beste hulp om je huis opgeruimd en georganiseerd te houden. Je kent het wel: de legoblokjes slingeren regelmatig door de woonkamer, je tijdschriften glijden van de steeds schever wordende stapel af en de decoratieve kussens die je al even niet meer gebruikt vangen steeds meer stof. Allemaal dagelijkse ergernissen die eigenlijk helemaal nergens voor nodig zijn! Met behulp van een opbergbox orden je gemakkelijk al je spullen en daarmee ook een beetje je dagelijks leven. Je vindt ze bij ons in vele verschillende uitvoeringen en in talloze kleuren. Hiermee schep je snel weer wat orde in de chaos.

Opbergboxen in alle soorten en maten

Het soort box dat je kiest, hangt niet alleen af van de spullen die je erin wilt bewaren maar ook van de plek waar je ze gaat neerzetten. Het fijne aan de bewaarboxen die je op onze pagina vindt, is dat ze allemaal een deksel hebben. Doordat je hem af kunt sluiten, blijven al je spullen gegarandeerd vrij van stof. Zo blijven je spullen met een opbergbox met deksel goed beschermd. Wat ook erg handig is, is een uitvoering met diverse vakken. Met behulp van een dergelijke opbergbox met vakjes kun je je spullen ook nog eens makkelijk indelen. Dingen waarvan het handiger is ze van elkaar gescheiden te houden, voornamelijk vanwege het overzicht, berg je zo dus gemakkelijk op. Als je daarna iets nodig hebt en de doos openmaakt, worden de spullen op die wijze handig aan je gepresenteerd. Dus ook in een opbergbox hoef je niet te zoeken! En ben jij van plan om hem te vullen met veel of zware spullen? Kies dan voor een opbergbox met wieltjes. Zo vervoer je hem gemakkelijk van de ene naar de andere plek, zonder te hoeven sjouwen.

Ga je voor een gekleurde of een transparante opbergbox?

Niet alleen kun je kiezen uit vele soorten en maten, er zijn ook nog eens talloze kleuren bij ons verkrijgbaar. Je zult je misschien afvragen wat het nut is van een gekleurde opbergbox. Hij moet immers toch gewoon functioneel zijn? Toch kun je je daarin vergissen. Zo kan hij namelijk ook een decoratieve functie hebben. Niet iedereen is gezegend met een ruime woning waarin je ook nog eens deze bewaardozen een plekje kan geven. Soms staat een opbergbox dan dus ook noodgedwongen in het zicht. Maar dat hoeft geen afknapper van je interieur te betekenen. Zo past die grijze variant bijvoorbeeld prima bij de industriële stijl van je huis. En past die box met dat roze of blauwe deksel prima in de babykamer. En dan de transparante varianten: weliswaar hebben ze geen kleur waarmee ze zich onderscheiden, maar de transparantie heeft een ander groot voordeel. Een praktisch voordeel welteverstaan. Zo zie je met een transparante opbergbox namelijk snel welke spullen je er ook alweer had ingestopt. Logischerwijs onthoud je namelijk niet alles wat je opruimt. Met een transparante opbergbox zie je al vanaf de buitenkant wat er allemaal in zit.

Een opbergbox voor je kleding

Toegegeven, het is een luxeprobleem: een overvolle kast. Maar een luxeprobleem waar in de vorm van een opbergbox gelukkig een simpele oplossing voor bestaat. Puilt je kast uit? En voor een groot gedeelte ook met kleding die je niet vaak draagt? Wissel dan elk zomer- en winterseizoen van indeling en berg de kleding van het voorgaande seizoen op in de handige opbergboxen. Zo hangt of ligt je kleding niet in de weg en blijft het vrij van stof. Bovendien maakt dit het zoeken van kleding in je kast een stuk gemakkelijker. Het meest voor de hand liggende voorbeeld is misschien wel de badkleding. Want waarom zou je dit na de zomervakantie nog bijna een jaar lang in je kast bewaren? Het neemt kostbare ruimte in die je ook voor andere kleding zou kunnen gebruiken. En bovendien wordt je kast al gauw een rommeltje als er veel overbodige kledingstukken in liggen. Je ziet door de bomen het bos niet meer en gaat graven naar dat ene kledingstuk waar je dringend naar op zoek bent. Met een opbergbox maak je hier snel een einde aan.

Knutselspullen en kookspullen

Andere dingen waarvoor je prima een opbergbox kunt gebruiken, zijn knutselspullen en kantoorbenodigdheden. Ook hiervan wil je natuurlijk niet dat deze vochtig kunnen worden of beschadigen. Veel gebruikte knutselspullen zijn papier, wol en ander textiel. Wat te denken van alle creaties die je kinderen voor je maken? Tekeningen, vingerverfschilderijen en plakwerken bewaar je ook veilig in een opbergbox. Voor kantoorbenodigdheden geldt hetzelfde. Maar ook kookspullen kun je er goed in kwijt. Ben jij een echte keukenprins of -prinses en heb je geen idee waar je alle attributen moet laten? Een beetje overzicht in je keuken is natuurlijk wel handig en bovendien essentieel voor jou als kok, dus stop je de spullen die je het minst vaak gebruikt gewoon in je opbergbox. Schrijf eventueel op een lijstje wat er in elke opbergbox zit, zodat je het daarna gemakkelijk terug kunt vinden. Of schaf natuurlijk zo een gemakkelijke transparante variant aan.

Ideaal voor speelgoed

Zeker als je (kleine) kinderen hebt, is een opbergbox een waardevolle hulp in je dagelijks leven. Jij weet als geen ander dat kinderen na een tijdje spelen geen trek hebben in het opruimen van het speelgoed. Of eigenlijk noem je dat speelgoed al gauw rotzooi wanneer het over de vloer van je woonkamer verspreid ligt. Veel ouders trachten vooral in het begin nogal eens al het speelgoed in de originele verpakking te bewaren. Maar vaak tevergeefs. Dat blijkt namelijk helemaal veel werk. Wil je het jezelf en je kinderen dus wat makkelijker maken? Vergeet dan al die verpakkingen en maak gebruik van een handige opbergbox. Zo is opruimen helemaal geen straf meer. Na het spelen ruimt de kleine, eventueel met jouw hulp, zijn spulletjes op in de opbergbox die je hem misschien wel zelf hebt laten uitzoeken. Speelgoed opbergen in een bewaarbox wordt zo leuk.

De vele voordelen van kunststof materiaal

Alle opbergboxen op onze pagina zijn gemaakt van kunststof. Kunststof is tegelijkertijd licht van gewicht én sterk. Kortom, een handzame opbergbox die veel aankan. Bovendien kun je alles droog en luchtdicht opbergen. Dankzij het kunststof materiaal, maar ook dankzij het deksel met sluitclips. Alle opbergboxen op onze pagina zijn voorzien van degelijke sluitclips. En wat ook nog eens een groot voordeel is, is dat een kunststof oppervlak gemakkelijk afneembaar is. Vooral wanneer je de opbergbox op een open plek bewaart, bijvoorbeeld in je woonkamer, wil hij nogal eens wat stof vangen. Door middel van een paar vegen met een vochtige doek is hij echter weer helemaal schoon. Wil je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk maken? Kies dan voor een variant met een vlak deksel. Zo duurt het zeker nog geen tien seconden voor je hem hebt afgenomen. Vergeet anderzijds de functie van de ribbels in het deksel niet: hierdoor blijven je spullen namelijk nog beter op hun plaats.

Jouw opbergbox kopen en in enkele klikken besteld

Bestel je vóór tien uur ’s avonds jouw opbergbox bij ons? Dan heb je hem de volgende dag al in huis. Een ritje naar het winkelcentrum en het slepen met lege opbergboxen is dus helemaal niet nodig. Gemak dient de mens. Wanneer je jouw bestelling in huis hebt, kun je gelijk aan de slag. Voor je het weet heb je een opgeruimd huis en daarmee een opgeruimd hoofd. Een oude uitdrukking die tot op de dag van vandaag nog steeds telt. Op onze webpagina selecteer je de items gemakkelijk op prijs, en daarmee ook op omvang. Zo bestel je de kleinste opbergbox met een inhoud van 0,2 liter al voor nog geen twee euro. Deze gebruik je bijvoorbeeld voor knopen, spijkers of andere dingen die je gemakkelijk kwijtraakt. Onze grootste opbergboxen hebben een inhoud van wel 120 liter. Stel je voor wat je daar allemaal in kwijt kan.

Vragen en advies

Heb je vragen over opbergdozen, heb je vragen over welke van onze opbergdozen te kiezen of wens je een meer technische vraag te stellen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Ik ben heel erg te spreken over de snelle levering en het brede assortiment!" 9,0
Zeer goed "Precies wat ik zocht, nu eindelijk weer een opgeruimde werkbank." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links