Opbergdozen hout

Hoe langer je ergens woont hoe meer spullen zich lijken op te stapelen. Op een gegeven moment heb je simpelweg geen plek meer voor al het speelgoed van je kinderen, het serviesgoed en de eindeloze stapel kleding. Bovendien is het door alle spullen steeds lastiger om iets terug te vinden, hetgeen voor de nodige ergernis kan zorgen bij alle huisgenoten. Gelukkig vormt een opbergdoos hout de perfecte oplossing voor veel van deze problemen. Dankzij de ruime inhoud passen er zeer veel spullen in. Bovendien kun je meerdere boxen gemakkelijk stapelen. Waar moet je op letten wanneer je thuis of op je werkplek een opbergdoos van hout gaat gebruiken?

Opbergdoos van hout

Een schoon en opgeruimd huis betekent vaak ook rust in je hoofd. Een opbergdoos hout mag dan ook niet ontbreken in je interieur, het is een zeer praktisch product. Zo is het gebruik van een opbergbox erg handig wanneer je kinderen hebt. Wie weet laat je zoontje of dochtertje normaal veel speelgoed in de huiskamer slingeren. Spreek met elkaar af dat je na afloop van het spelen alle spulletjes in de opbergdoos hout stopt. Daarmee sla je twee vliegen in een klap. Je kind leert opruimen en jij struikelt als ouder niet meer over het speelgoed. Je creëert zowel een schone als veilige situatie in de huiskamer. Bovendien is een opbergdoos hout een aanvulling op je interieur. Onze producten zien er namelijk zeer stijlvol uit en passen bij verschillende interieursoorten. Zo staat een houten opbergbox bijvoorbeeld erg mooi in een meer landelijk interieur.

Opbergboxen van de beste kwaliteit

Aan het maken van opbergdozen is veel tijd en aandacht besteed. Daardoor weet je zeker dat de opbergbox hout voldoende inhoud bevat en niet kapot gaat wanneer er allerlei spullen in worden gestopt. Bovendien bevat de opbergdoos hout allerlei handige extra’s. Zo vind je in onze webshop onder andere een opbergdoos hout met een deksel. Het deksel zorgt voor bescherming en maakt het stapelen van meerdere opbergboxen mogelijk. Ook is het een goed idee om een opbergdoos hout met wieltjes aan te schaffen. Daardoor kun je de dozen gemakkelijk verplaatsen. Ideaal wanneer je ze bijvoorbeeld even nodig hebt in een andere ruimte van het huis.

Opbergdoos hout met deksel

Opbergboxen zijn in diverse formaten beschikbaar. Bedenk voor het kopen van dit product waar je het voor nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld veel kleding die je kwijt moet? Koop dan een opbergdoos hout in een groot formaat of meerdere boxen tegelijkertijd. Het voordeel van een vrij kleine opbergdoos hout is dat je het overal in huis neer kunt zetten. Zet het bijvoorbeeld neer op de kast en stop er kleren in die je niet vaak draagt. Of leg een box onder je bed om de dekbedden in op te bergen. Kies altijd voor een opbergdoos hout met deksel. Daarmee kun je de doos na afloop netjes afsluiten. Opgeruimd staat netjes!

Opbergdoos hout voor in de tuin

Een opbergdoos hout is niet alleen geschikt voor binnen het huis. Je kunt dit praktische product namelijk ook prima in de tuin gebruiken. Sterker nog, het is een vorm van tuindecoratie. Een opbergdoos hout komt goed van pas wanneer je bijvoorbeeld tuinkussens of tuinspeelgoed wilt opbergen. Hou er wel rekening mee dat niet iedere opbergdoos waterdicht is. Wanneer er teveel vocht bij komt, dan kan het hout gaan rotten. Je kunt een opbergbox dan ook het beste onder een afdakje plaatsen. In de wintermaanden past de opbergdoos hout prima in de schuur. Zorg er wel voor dat de deksel goed vast zit. Het komt namelijk wel eens voor dat ongedierte zoals ratten en muizen een warm plekje zoekt in de box. Vervolgens beginnen ze te knabbelen aan de producten in de box. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Eventueel zou je een beetje muizengif in de box kunnen spuiten om ongenode gasten buiten de deur te houden.

Opbergboxen voor gereedschap

Naast een opbergdoos hout vind je in onze webshop nog veel meer handige producten om je spullen in op te bergen. Zo is een gereedschapsdoos zeer handig om te hebben. Veel huizen beschikken over een garage waar veel spullen rondslingeren. Denk bijvoorbeeld aan gereedschap dat overal verspreid ligt. Ook in dit gedeelte van het huis is het fijn om het overzicht te bewaren. In dat geval is het kopen van gereedschapsbakken een heel goed idee. Deze beschikken vaak over meerdere uitschuifbare opbergvakken. Zorg ervoor dat je de verschillende soorten gereedschap overzichtelijk onderverdeelt en in deze laden plaatst. Dit kun je doen door een sticker op de lades te plakken. Gebruik bijvoorbeeld een lade voor de schroefjes en een andere lade voor de moeren en bouten. Daardoor raak je nooit meer gereedschapsonderdelen kwijt. Veel gereedschapskisten beschikken overigens over een zogenoemd cantilever deksel, dat meestal doorschijnend is. Daardoor kun je de inhoud in een opslag zien en meteen pakken wat je nodig hebt.

Vragen en advies

Een opbergdoos hout is een aanwinst voor elk huishouden. Het is zowel een mooi als praktisch product. In onze webshop heb je de keuze uit opbergdozen in verschillende soorten en maten. De boxen zijn zowel geschikt voor binnen als buiten. Tijdens een opruimdagje komen de opbergdozen hout goed van pas. Na afloop doe je het deksel erop en omdat alles keurig en overzichtelijk is geplaatst heb je zelfs een voldaan gevoel. In onze webshop heb je de keuze uit diverse veilige betaalmogelijkheden. Heb je vragen over een opbergdoos hout, heb je vragen over welke van onze opbergdozen te kiezen of wens je een meer technische vraag te stellen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Ik ben heel erg te spreken over de snelle levering en het brede assortiment!" 9,0
Zeer goed "Precies wat ik zocht, nu eindelijk weer een opgeruimde werkbank." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links