Opbergboxen 50 liter

Ze zijn super makkelijk: opbergboxen van 50 liter. Je zou zeggen dat zo`n stuk kunststof met een deksel maar een paar euro hoeft te kosten. Toch zit een opbergbox van 50 liter een stuk ingewikkelder in elkaar dan je denkt. Iedereen heeft wel standaard losslingerende spullen in huis. Na verloop van tijd kan het handig zijn om spullen die je niet of nauwelijks meer gebruikt op te ruimen en in een grote doos (bijvoorbeeld op zolder of in de garage) te zetten. Een opbergbox van 50 liter is daarbij één van de grootste maten die je kunt kopen. Via Opbergdozen.nl kun je kiezen uit een ruim assortiment van verschillende soorten opbergboxen van 50 liter of een andere inhoud.

Waarvoor gebruik je een opbergbox 50 liter?

Een opbergbox 50 liter gebruik je vooral voor het opbergen van grote hoeveelheden spullen. Veel mensen gebruiken een kunststof opbergbox 50 liter onder meer voor kleding die ze niet meer gebruiken. Bijvoorbeeld als je een kind hebt gekregen en de kleding nog wilt bewaren voor een volgend kind. Het heeft geen zin om al die te kleine kleding nog in de kast te laten liggen. Om alles toch goed te bewaren kun je de kleding dan in een opbergbox 50 liter stoppen en rustig op een stil plekje op de zolder of berging plaatsen. Op die manier blijft het stofvrij en ook schoon. Ook je eigen kleding kun je overigens ideaal kwijt in een opbergbox 50 liter. Bijvoorbeeld als je kledingkast te klein wordt, of als je überhaupt te weinig opbergruimte hebt in huis. Een goede bespaartip voor kastruimte is om twee maal per jaar je kleding te wisselen tussen zomer en winter en andersom. De kleding die je dan niet nodig hebt, stop je in een opbergbox 50 liter en zet je dan weg. Als je de kleding weer nodig hebt, hoef je het alleen maar een keertje te wassen.

Speelgoed

Behalve voor boven op zolder kun je een opbergbox 50 liter natuurlijk ook gewoon in de woonkamer gebruiken. Het is bijvoorbeeld een ideale optie om speelgoed in op te bergen. Opbergboxen van 50 liter zijn gemaakt van een sterke soort kunststof en kunnen dus best wel een stootje hebben. Daarnaast zijn ze licht genoeg voor de meeste kinderen om zelf te kunnen verslepen en te openen. Waarschijnlijk is vooral de kans groot dat je moet helpen met opruimen. Speelgoed ordenen in grote opbergboxen van 50 liter zorgt voor een simpel maar doeltreffend systeem. Zowel voor je zelf, als voor de kinderen. Bovendien zijn de dozen doorzichtig, zodat je precies kunt zien welk speelgoed waar zit opgeborgen. Altijd handig als de kinderen wat inspiratie nodig hebben wanneer ze zich vervelen en speelspullen zoeken.

Opbergbox 50 liter kopen als wasmand

Waarom zou je een wasmand kopen, als je ook een opbergbox 50 liter kunt gebruiken? Het nadeel van een wasmand is vaak dat ze van een wat minder sterk soort kunststof of plastic zijn gemaakt. Een opbergbox 50 liter is ideaal als wasmand of als tijdelijke aanvulling daarop, mocht je wat versterking nodig hebben. De opbergbox 50 liter is relatief licht om te tillen en heeft standaard twee handvatten aan de zijkant zodat je hem makkelijk op kunt tillen en mee kunt nemen. Je kunt er zelf voor kiezen om de opbergbox 50 liter met of zonder deksel te gebruiken. Het voordeel van een deksel is dat je er ook nog andere spullen zoals een extra wasmand bovenop kunt zetten. Het nadeel is wel dat kleding die niet wordt gelucht gaat stinken, vooral als ze nog gewassen moet worden, maar daar is altijd wel een mouw aan te passen uiteraard.

Gereedschap

Een laatste veelgebruikte optie bij een opbergbox 50 liter is om hem als een gereedschapskist te gebruiken. Via opbergdozen.nl kun je daarbij kiezen uit een echte gereedschapskist, maar ook uit een standaard kunststoffen exemplaar. Een echte gereedschapskist heeft veel voordelen. Hij bestaat uit een ideale indeling om al je gereedschap in kwijt te kunnen. Bovendien neem je hem makkelijk mee. Een opbergbox 50 liter die van kunststof is gemaakt, komt vooral van pas als je grote hoeveelheden losse spullen wilt opbergen. Bijvoorbeeld doeken, schuurpapier, grotere soorten gereedschap en nog veel meer. Ook voor in de garage is een opbergbox 50 liter dus erg handig.

Welke maat opbergbox moet ik hebben?

Je hebt kunststof, plastic en nog veel meer. Je kunt je afvragen waarom boterhamzakjes haast niets kosten, terwijl je voor een goede kunststof opbergbox 50 liter juist de hoofdprijs lijkt te betalen. De reden daarvoor zit hem in de bewerking van het materiaal. Bij een gehard stuk kunststof, zoals bij een opbergbox, is deze gewoon veel ingewikkelder en dus duurder dan bij een stukje plastic. In verhouding met andere materialen zoals hout, ijzer of doek is een kunststof opbergbox 50 liter juist relatief erg goedkoop. Behalve opbergboxen van 50 liter, zijn er natuurlijk ook legio opbergboxen met een kleinere en zelfs een grotere maat. Vaak lopen mensen nogal te zoeken naar de juiste maat opbergbox. Koop je een opbergbox 50 liter bij opbergdozen.nl en blijkt deze toch iets te klein of juist te groot te zijn, dan kun je hem tot dertig dagen na je bestellen nog retour sturen. Je kunt dan kiezen voor een opbergbox in de juiste maat of je geld terugkrijgen. Meet altijd eerst de beschikbare ruimte op.

Boxen als verhuisdozen

Als laatste is een opbergbox 50 liter ook een ideale verhuisdoos. Ook deze kun je in de originele kartonnen versie kopen via opbergdozen.nl. Natuurlijk is een kunststof opbergbox 50 liter veel duurder, tot wel vier a vijf keer zo duur. Aan de andere kant is een kunststof opbergbox 50 liter wel veel sterker en duurzamer. Heb je dus spullen die kwetsbaar zijn en vragen om een harde doos die betere bescherming biedt? Dan is een opbergbox 50 liter van kunststof waarschijnlijk een goede investering. Koop er gewoon een paar en stop de minder kwetsbare goederen in normale verhuisdozen. Vaak hou je na het verhuizen veel spullen over die je of niet kwijt kunt, of toch niet vaak gebruikt. Deze stop je vervolgens in de kunststof opbergbox 50 liter, waarna je ze goed beschermd kunt wegzetten.

Vragen en advies

Heb je vragen over opbergdozen, heb je vragen over welke van onze opbergboxen van 50 liter te kiezen of wens je een meer technische vraag te stellen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Ik ben heel erg te spreken over de snelle levering en het brede assortiment!" 9,0
Zeer goed "Precies wat ik zocht, nu eindelijk weer een opgeruimde werkbank." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links