Opbergdozen met wieltjes

Een opbergbox met wieltjes is ideaal om je spullen in op te ruimen maar heeft nog enkele andere voordelen. Dankzij de wieltjes kan je de box eenvoudig verplaatsen. Je kan de doos bijvoorbeeld onder je bed rollen om efficiënt gebruik te maken van de ruimte in huis. In een opbergbox kan je meerdere spullen verdelen en je huis netjes opgeruimd houden. Eventueel kan je een aparte opbergbox voor elektronica, kleding en schoenen maken, uiteraard zijn er talloze mogelijkheden. Wil je graag aan de slag om je woning efficiënt op te ruimen? In onze shop kan je terecht voor een opbergbox met wieltjes in verschillende maten en uitvoeringen.

Waar moet je op letten bij een opbergbox met wieltjes?

Je bent van plan om een grote opruimactie in huis te houden. Een deel van de spullen breng je weg naar de kringloop. Maar een ander deel van de spullen wil je graag houden en netjes opbergen. Een opbergbox met wieltjes is ideaal om je spullen netjes op te bergen. Eventueel kan je spullen over meerdere dozen verdelen. Waar moet je op letten als je een opbergbox gaat uitzoeken? Er zit niet alleen een verschil in de prijs en het merk, maar ook in de eigenschappen. Een opbergbox met wieltjes kan bijvoorbeeld gemaakt zijn uit verschillende materialen of voorzien zijn van een vakkenindeling. Er zijn ook opbergboxen die één grote ruimte hebben om je spullen in op te bergen. Dit is weer handig als je alleen schoenen wilt opbergen. Bij kleine losse onderdelen is een vakkenindeling ideaal om spullen te sorteren. Kijk dus goed waar je de opbergbox met wieltjes voor gaat gebruiken. Op basis hiervan kan je een keuze maken welk soort opbergbox met wieltjes hier het beste bij past.

Kunststof, metaal of hout?

Een opbergbox met wieltjes kan gemaakt worden uit verschillende materialen. Voor het opruimen van spullen in huis wordt meestal gekozen voor kunststof. Kunststof heeft een aantal voordelen vergeleken met andere materialen. Een voordeel is dat de box zelf licht is qua gewicht. Dit maakt het eenvoudiger om de box te verschuiven. Een ander voordeel is dat een kunststof doos transparant is. Je kan dus door de doos heenkijken welke spullen erin zijn opgeborgen. Daarnaast is kunststof duurzaam en gaat de opbergbox met wieltjes vaak jaren mee. Een alternatief voor de kunststof opbergbox is metaal. Professionals geven de voorkeur aan een aluminium opbergbox op wieltjes. Aluminium is licht van gewicht en kan tegen een stootje. Vooral als je zware gereedschappen wilt opbergen is het fijn als de box tegen een stootje kan. Meestal hebben aluminium opbergboxen een extra vergrendeling of slot. Dit is ideaal als je niet wilt dat kleine kinderen bij de schroeven komen. Een alternatief voor metaal is hout. Hout is duurzaam, stevig en staat sfeervol als je de opbergbox met wieltjes een prominente plek in huis wilt geven. Eventueel is hout te schilderen in een kleur die past bij de kamer.

Vakindeling in de opbergbox met wieltjes

Je kan kiezen voor een opbergbox met wieltjes met één groot vak om al je spullen in op te bergen. Of voor een opbergbox met vakindeling. Een opbergbox met vakindeling is handig als je kleine onderdelen wilt sorteren. Bijvoorbeeld als je de opbergbox gebruikt voor het opbergen van je gereedschap. De vakindeling kan je gebruiken om boortjes, moertjes, schroeven en spijkers op maat op te bergen. Sommige opbergboxen hebben een flexibele vakindeling. De tussenschotten zijn eenvoudig op maat te maken. Je kan zelf kijken hoe groot je bijvoorbeeld het vak voor de schroeven of boortjes wilt hebben. Je kan naar wens bepalen hoeveel vakken je in de opbergbox met wieltjes maakt. Deze opbergboxen zijn uitstekend geschikt voor doe-het-zelf klussers of voor projecten. Je bespaart in de praktijk veel tijd als je spullen netjes gesorteerd zijn. Meestal is een opbergbox met vakindeling iets duurder in aanschaf, maar bij kleine onderdelen is het absoluut de moeite waard.

Opbergbox met wieltjes voor kleding

Als je teveel schoenen of kleding hebt, dan is een kledingkast al snel te klein. Je wilt graag je kledingkast opruimen en verdelen over opbergboxen. Eventueel kan je seizoenskleding in losse boxen opbergen. Het nadeel van je kleding opbergen in een opbergbox is dat je er wel de ruimte voor moet hebben. Als je in een kleine ruimte woont heb je misschien geen plek voor een extra kledingkast of opbergbox. De lage opbergbox met wieltjes is hiervoor een uitkomst. Je kan deze onder je bed schuiven en tot 60 liter aan kleding in opbergen. Door je kleding netjes op te vouwen kan je onder je bed je zomer- of winterkleding opbergen. Doordat er wieltjes onder de opbergbox zitten rol je de box eenvoudig onder je bed. Je bespaart zo veel ruimte in huis en je benuttigt een ruimte die je anders nooit zou gebruiken. Alleen wat doe je als je hoge laarzen wilt opbergen? Uiteraard kan je bij ons ook een hoge opbergbox met wieltjes kopen. Je hebt zo extra ruimte om je hoge laarzen in op te bergen.

Opbergbox voor gereedschap

In onze shop verkopen we een speciale opbergbox met wieltjes voor gereedschap. De gereedschapskist is meestal gemaakt van hard kunststof of metaal. Dankzij de wieltjes kan je het gereedschap eenvoudig meenemen naar een klus. De opbergbox met wieltjes voor gereedschap is meestal voorzien van een vakindeling. Naast een flexibele vakindeling verkopen we een gereedschapswagen met lades. In de lades kan je kleine gereedschappen opbergen die minder ruimte in beslag nemen. De lades zorgen voor een beter overzicht in je opbergbox met wieltjes. De inhoud van de opbergbox met wieltjes verschilt per box. We hebben een gereedschapstrolley van 40 liter tot 280 liter. Je kan in onze shop kiezen tussen een trolley, gereedschapskist op wieltjes of een gereedschapswagen. Het type opbergbox is afhankelijk van het soort klusser dat je bent. Professionele klussers kiezen vaak voor de gereedschapswagen. Deze staat op wieltjes, maar blijft meestal in de werkplaats staan. De gereedschapskist en trolley zijn weer ideaal om naar een klus mee te nemen. In de trolley zit iets meer ruimte voor grote gereedschappen. Dit is een afweging om te maken als je een opbergbox met wieltjes gaat kopen.

Vragen en advies

Wellicht vind je in ons assortiment precies wat je zoekt. Misschien heb je nog enkele vragen over de producten. Neem in dat geval even contact op met onze klantenservice. Heb je vragen over een opbergdoos met wieltjes, over andere opbergopties, heb je vragen over welke van onze opbergdozen met wieltjes te kiezen of wens je een meer technische vraag te stellen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Ik ben heel erg te spreken over de snelle levering en het brede assortiment!" 9,0
Zeer goed "Precies wat ik zocht, nu eindelijk weer een opgeruimde werkbank." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links