Opbergdozen met vakjes

Een opbergdoos met vakjes is ideaal om kleine spullen netjes in te sorteren en op te bergen. Bijvoorbeeld als je losse schroeven en boutjes uit elkaar wilt houden. Je kan verschillende maten schroeven en bouten verdelen over de vakken. Je vindt zo sneller de juiste schroeven terug tijdens een klus. Wij hebben ook voor verschillende gereedschappen een bijpassende opbergdoos beschikbaar, vaak van kunststof maar ook van andere materialen. Wij zorgen ervoor dat je overzichtelijk je spullen kan opruimen. Je kan een opbergdoos met vakjes kopen in onze shop. De opbergdozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

Waar kan je de opbergdoos met vakjes voor gebruiken?

In ons assortiment hebben we een opbergdoos met vakjes in verschillende maten. We verkopen een opbergdoos met kleine vakjes of met grote vakken. Het soort opbergdoos dat je nodig hebt is afhankelijk van het gebruik. Als je op zoek bent naar een opbergsysteem voor schroeven, dan zijn kleine vakken handig. Wil je graag je gereedschap verdelen over meerdere vakken? Dan zijn grote vakken handiger om je spullen op te ruimen. Voor het opbergen van je gereedschap verkopen we een gereedschapskist. Bij een gereedschapskist zitten bovenin kleine vakjes voor bijvoorbeeld de schroeven en onderin zit een groot vak voor een zaag, hamer, beitel etc. Ben je op zoek naar een doos om bijvoorbeeld lego steentjes in te sorteren? Een assortimentsdoos is dan een prima alternatief. De doos bestaat uit meerdere kleine vakjes waar je de lego steentjes over kan verdelen. Een assortimentsdoos kan ook ideaal zijn voor het opbergen van kleine spullen voor een bepaalde hobby. Je kan de kleine onderdelen netjes sorteren in een opbergdoos met vakjes. Kortom: voor vele doeleinden vind je in ons assortiment altijd wel een passende opbergdoos met vakjes.

Opbergdoos met vakjes voor gereedschap

Naast een standaard opbergdoos met vakjes hebben we speciale dozen voor gereedschap. Deze dozen zijn meestal gemaakt van extra hard kunststof. Hard kunststof voorkomt dat scherpe gereedschappen door het zachte plastic heen prikken. Een opbergdoos met vakjes voor gereedschap kan ook gemaakt worden uit aluminium. Aluminium is extra robuust en beter bestand tegen scherpe gereedschappen. Het is bij een opbergdoos met vakjes voor gereedschap handig om te checken of er ruimte is voor zowel kleine als grote onderdelen. Schroefjes en bouten kan je beter verdelen over kleine vakken. Terwijl je grote gereedschappen zoals een hamer, zaag, boormachine weer in een groot vak moet opbergen. Eventueel is het ook handig om te letten op de aanwezigheid van wieltjes. Een opbergdoos voor gereedschap kan al snel een paar kilo wegen al naar gelang de inhoud. Het is dan fijn als je de spullen niet hoeft te dragen naar een klus. Met de hulp van de wieltjes rol je de spullen eenvoudig achter je aan.

Maak zelf een verdeling van de vakken

Een opbergdoos met vakjes is ideaal om spullen in te verdelen. Alleen de standaard compartimenten kunnen te groot of te klein zijn. Bij te grote of te kleine vakken is het fijn om zelf een verdeling te maken. Een opbergdoos met vakjes kan voorzien zijn van losse bakken. Je kan de bakken weglaten om de vakken groter te maken. Bijvoorbeeld als je onderdelen wilt bewaren die iets groter zijn, dan de vakken. Je hebt zo de vrijheid om zelf te bepalen welke gereedschappen je in de doos wilt bewaren. Het enige nadeel is dat de prijs van een opbergdoos met flexibele vakken hoger ligt. Het voordeel is dat je niet meerdere opbergdozen met vakjes hoeft aan te schaffen om alles op te bergen. Uiteindelijk ben je voordeliger uit als je de spullen voor één project bij elkaar wilt bewaren in één opbergdoos met vakjes. Je kan de opbergdoos met vakjes helemaal naar wens indelen door zelf een verdeling met de vakken te maken, dus ook meerdere dezelfde dozen met elk een afzonderlijke indeling kopen.

Welk materiaal kan je het beste kiezen?

Je hebt een opbergdoos met vakjes gemaakt uit aluminium of kunststof. In onze shop wordt er vaak gekozen voor een plastic opbergdoos met vakjes. Het voordeel van plastic is dat het doorzichtig is. Als je transparante opbergdozen bezit kan je er doorheen kijken welke doos je moet hebben. Je hoeft de opbergdoos niet eerst open te maken, voordat je weet welke je nodig hebt. Nog een voordeel is dat kunststof duurzaam is. De opbergdoos met vakjes kan tegen een stootje en gaat nog jaren mee. Een ander voordeel is dat je de meeste kunststof boxen kan opstapelen. De dozen nemen opgestapeld minder ruimte in beslag. Het enige nadeel is dat scherpe gereedschappen het kunststof kunnen beschadigen. Een alternatief voor kunststof is aluminium. Aluminium wordt vaak gekozen voor het opbergen van gereedschap. Een aluminium kist kan je soms afsluiten met een vergrendeling. Je voorkomt zo dat iedereen bij je spullen kan komen. Dit is vooral handig als je naar een klus gaat en je spullen wilt beschermen tegen diefstal. Aluminium is licht, duurzaam en gaat nog jaren mee. Het enige nadeel is dat je er niet doorheen kan kijken en de doos meestal geen flexibele vak indeling heeft.

Waar moet je op letten bij opbergdoos met vakjes?

Natuurlijk zijn er verschillende punten waar je op kan letten bij het uitzoeken van een opbergdoos met vakjes. Wij helpen je graag om de juiste opbergdoos te kiezen. Het eerste waar je op kan letten is of de doos stapelbaar is. Als je spullen niet in één opbergdoos met vakjes past is het fijn als je de spullen kan verdelen over meerdere dozen. Door de dozen in huis op te stapelen bespaar je flink wat ruimte. Vooral bij een assortimentsdoos is een opstapelbare doos ideaal. Je kan meerdere kleine onderdelen over verschillende dozen verdelen en opstapelen. Een ander punt om op te letten is het aantal vakken in een doos. Kijk goed hoeveel verschillende vakken je nodig hebt en welke afmetingen deze moeten hebben. Als de vakken in de doos flexibel in te delen zijn zal het formaat van de vakken minder relevant zijn. Het is hierbij wel handig om voor een opbergdoos met extra vakken te kiezen. Als je de vakken groter maakt, vallen er een aantal vakken weg. Het is dan fijn als je dit kan opvangen met een paar extra vakken.

Vragen en advies

Wellicht vind je in ons assortiment precies wat je zoekt. Misschien heb je nog enkele vragen over de producten. Neem in dat geval even contact op met onze klantenservice. Heb je vragen over een opbergdoos met vakjes, over andere opbergopties, heb je vragen over welke van onze opbergdozen met vakjes te kiezen of wens je een meer technische vraag te stellen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Ik ben heel erg te spreken over de snelle levering en het brede assortiment!" 9,0
Zeer goed "Precies wat ik zocht, nu eindelijk weer een opgeruimde werkbank." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links